20 December

Godmorgon mĂ„ndag! 😊

GÄrdagen bara flög ivÀg och jag hann bocka av hÀlften pÄ min lista men har lite Ängest över att jag inte bockade av mer! Men kÀnner att jag ÀndÄ har tid till det i veckan.

Jag och sambon tog ju sovmorgon igĂ„r sen Ă„kte vi förbi med en julklapp till hans syster för dom hjĂ€lpte oss att handla nĂ€r vi var i karantĂ€n bland annat. 😍 Blir alltid att man stannar ett tag sĂ„klart. Sen Ă„kte vi och handlade julstrumpepaket till mamma, lillebror och syster eftersom dom ska sova över till julafton. Sen en svĂ€ng in pĂ„ Ica! NĂ€r vi kom hem sen sĂ„ var klockan nĂ€rmare 16 sĂ„ det gick inte som planerat men det var Ă€ndĂ„ en mysig söndag!

Jag skrubbade badrummet nÀr jag kom hem sen medans sambon fixade mat. Sen var det bara att vara igÄng hela kvÀllen tills vi gick och la oss!

Nu sitter jag i taxin pĂ„ vĂ€g till jobbet för att jobba fram till 12. Det Ă€r mycket leverans att plocka nu julveckan och dĂ€rför börjar jag tidigt 2 dagar denna veckan. Har med mig hörlurar sĂ„ jag kan ha musik i öronen och köra pĂ„ fram till klockan 10 dĂ„ vi öppnar. 😃 Jag har sovit extremt dĂ„ligt inatt. Men det var fullmĂ„ne och Ă€ven om det Ă€r extremt konstigt sĂ„ sover jag alltid extra dĂ„ligt dĂ„! Men den hĂ€r dagen kommer flyga förbi ocksĂ„! Hoppas ni fĂ„r en fin start pĂ„ veckan! đŸ„°

Årets julklapp ifrĂ„n jobbet blev jag sĂ„ himla nöjd med! Förra Ă„ret fick vi en lĂ„da markerpennor och block. Det var vĂ€l kul men kanske inte nĂ„got som man fĂ„r super mycket nytta av i lĂ€ngden. Detta Ă„ret fick vi en stor bag som det stĂ„r panduro pĂ„ men Ă€ndĂ„ vĂ€ldigt fin! Sen fick vi vĂ€lja bland massa olika grejer pĂ„ en hemsida. Jag valde 4 hotellkuddar eftersom jag och sambon behöver nya kuddar! SĂ„ taggad pĂ„ att fĂ„ hem dom nu! đŸ€© Dagens lucka bestod av en hĂ„rbottenskliare till sambon! Jag Ă€lskar sĂ„nna! Och jag fick fake varmeljus och det finns ju massor man kan göra med dom! đŸ„°

//Louiseelinore <3

Gillar