23 December

Något hemskt har hänt dagen före julafton och det är att jag och sambon båda vaknade superförkylda! 😢 Sambon var förkyld igår på kvällen redan och jag var pigg men idag är jag inte alls pigg så vet inte hur våran julafton kommer att se ut!

Min farbror vill ju inte komma om vi inte blir piggare. Min syster, mamma och lillebror vill nog komma ändå men det känns ju fruktansvärt tråkigt om vi alla blir sjuka! Får hoppas det släpper tills imorgon!

Jag och sambon har legat på soffan hela dagen och kollat på Knutby serien. Jag har somnat fram och tillbaka för min kropp är helt slut och så har vi fått släppa ut hundarna i trädgården när dom behövt gå ut. Förstår inte att man kan bli sjuk så fort. Från att vara pigg dagen innan till att vakna upp sjuk! 😢 Tror det är första året i mitt liv som jag varit sjuk vid jul!

Får försöka göra det bästa av allt och få tag i snabbtester, kurera oss med massa honungs te och bara ta det lugnt hela dagen! 💕 Hoppas ni mår bra iallafall!

Min position idag! Dagens luckor innehöll choklad till sambon och en middagsdejt på ett hotell i närheten av oss! Kommer utnyttja den när vi blir friska! 🥰

//Louiseelinore <3

Gillar