25 Days until christma?

Hej finisar! Jag har precis fått att mitt paket jag typ måste få idag har lämnat terminalen i Jönköping nu (bor i jönköping) Då borde den ju ändå gå att hämta ut idag? eller? Haha jag är så stressad över det men ger inte upp hoppet än. Har även massor med julklappar på väg men dom är inte lika viktiga att dom kommer idag! 😉För övrigt så är det snö ute hos mig med nu! Normalt sätt hatar jag snö men jag har varit så trött på regnet och mina och min hunds leriga fossisar när vi varit ute att det känns så skönt med snö nu. Dock ska det bli plus grader och regn nästa vecka igen... Men vi får helt enkelt hoppas att det ändras.

Idag ska jag julpynta lite mer (ja jag började lite sist jag skrev att jag skulle börja) och sen ska jag även storstäda. Jag ska se om jag hittar spray färg här hemma för har kommit på världens bästa idé (tror jag) på pyssel och sen ska jag även baka och jobba med bloggis. Sen ska jag spendera massor med tid med min hund och snön ute, vi har redan busat massor nu på morgonen men fick gå in efter att mina händer höll på att frysa haha men hon älskar första snön varje år!

Igår bakade vi ju eller jag för det mesta 😂till Robins jobb! Det blev ganska många cupcakes (ni kommer få se sen) och min rygg var helt förstörd efteråt haha men det blev massor med grön glasyr över så tänkte använda den till att baka något annat idag så jag slipper slänga. Ska ju även (förhoppningsvis) baka imorgon med så det blir en himla massor med bakande, men vad gör det! Älskar ju att baka!

Jag är medveten om att sista bokstaven i christmas är borta haha märkte det nu när jag la in bilderna på datorn (måste leta). Men det är iallafall bara 25 dagar kvar till julafton, hur sjukt?

//Louiseelinore <3

Gillar