7 December

Hej finisar!

Haft en väldigt lugn start ändå på min tisdag! Jag sov till 9, min syster kom vid 10 tiden och då hjälpte hon mig att fixa lyset bakom tvn som jag gav sambon i hans julkalender igår (tror jag) så får se vad han tycker när han kommer hem. 🤩 Vi har varit ute och busat med hundarna med och så har vi lyckats klippa några klor på Roxie, hon hatar att klippa klorna och vi har klippt alla klor på Mollie och även duschat henne så nu är hon en vit hund igen efter spenderat ett tag med att vara gul😂. Får klippa några klor i taget på Roxie för bäst resultat.

Jag ska börja fixa mig nu för jag blir upphämtad av taxin om 1.5 timme ish för att jobba dagens pass. När jag sen kommer hem så blir det fläskfilé pasta som min syster ska göra, mums! 🥰 Hoppas ni har en fantastisk Tisdag! ❤️

Igår fick jag hem mina skor som sambon köpte till mig! Han tyckte synt om mig för att jag inte hade några kängor och det är både livsfarligt och kallt utan kängor när man går ut med hundarna. Dagens lucka innehöll en liten söt smyckeslåda till mig och sambon fick en nalle, en mini Roxie🥰.

//Louiseelinore <3

Gillar