A great smile is the best makeup anyone can wear

I samarbete med tandläkarna kockum & kockum

Jag har alltid haft tandläkarskräck, förutom när jag var barn. Så dom senaste åren har jag både om och avbokat flera besök till och med så många gånger att jag inte längre kunde boka in mig på min vanliga tandläkare utan fick hitta en ny. Tillslut var jag verkligen tvungen att boka tid då jag hade riktigt ont i visdomständerna. När jag kom dit så visade det sig att jag hade problem med alla mina visdomständer och lite andra småsaker som gick på 11.000 att fixa pga att jag bokat om så många gånger. Så det jag vill komma fram till och har lärt mig nu är HUR VIKTIGT det faktiskt är att gå till tandläkaren!

Nu mår mina tänder superbra och jag kommer aldrig någonsin hoppa över ett tandläkarbesök igen och i och med att jag gick så ofta till tandläkaren för att fixa allt det här under en period så har jag faktiskt inte längre tandläkarskräck!

Nu när mina tänder är jättefriska så har jag tänkt på att bleka min tänder ett tag, men samtidigt varit lite rädd för det men efter att ha läst mycket om det och även andra behandlingar inne på kockumochkockum.se så har jag helt klart bestämt mig för att göra det inom snar framtid. För trotts att man sköter tänderna så blir dom aldrig helt vita pga att jag dricker en hel del kaffe! Om du bokar en behandling där så gör dom en avgjutning av dina tänder som du sedan får hem tillsammans med allt annat du behöver. Det bästa är ju att resultatet sen håller i ca två år och att du kan göra det hemma! Dom använder även ett blekmedel från Opalescence som är välbeprövad och godkänt av läkemedelsverket! Kliniken finns tyvärr inte överallt men har man inga problem (som mig) att ta en roadtrip till Skåne (ännu bättre för er som bor i Skåne) och om man är sugen på en behandling så rekommenderar jag att ni går in och kikar på deras hemsida för mer information!

Ha en fin dag! <3

//Louiseelinore <3

Gillar