Allt för midsommarfesten

I samarbete med Partykungen.se

På fredag är det ju som dom flesta kanske vet MIDSOMMAR (den ljusaste dagen på hela året). Den svenska traditionen med sill potatis och massor utav jordgubbar. Midsommar brukar ju oftast erbjuda regn men det brukar inte stoppa oss som älskar midsommar att fira den här traditionen. Jag har iallafall firat traditionen hela mitt liv, med både familj och vänner, midsommarkransar och svenska snappsvisor i mängder vilket har lett till mycket skratt. Men för att göra din midsommarfest lite extra speciell och rolig så kan man alltid klicka hem lite olika tillbehör och roligheter från partykungens hemsida!

Partykungen har allt, alltså verkligen allt du kan tänka dig för en rolig fest! Allt ifrån roliga spel, bordsdekorationer till midsommaroutfits. Dom har även samlat ihop alla saker du kan tänkas behöva till just midsommar på en och samma sida vilket är galet bra när man inte är 100 på vad man ska hitta på. Jag själv har valt ut mina favoriter här ovan från midsommar kategorin hur awesome med en ananas kyl eller ett mega yatzy eller en fiskskål för att göra bål i? :D

Det är förståeligt att alla inte firar världens fest på midsommar, det kommer jag själv inte att göra det här året men det är ju alltid roligt att göra det extra fint även om man bara ska fira med några personer med dekorationer och sällskapsspel, kubb är ju ett måste ;) , midsommarkransar också ett måste, eller vad tycker ni? ;) Hur firar ni midsommar? Om ni firar! :)

Gör som mig klicka er in på partykungen.se för en riktigt lyckad midsommar! <3

//Louiseelinore <3

Gillar