Ansiktsbehandling + nya hudvårdsprodukter

Hej hjärtan! Ni är vana vid min frånvaro nu för tiden, har faktiskt tänkt blogga massor men har bara inte blivit av. Hur mår ni? Själv mår jag bra faktiskt! Det var längesen jag hade så mycket energi som jag har nu och det är så himla skönt!

Igår iallafall var jag på ansiktsbehandling på min mammas kompis salong! Det var riktigt skönt och det känns verkligen som mitt face är nyfött efter det. Fick lite "skäll" bara att jag inte skötte min hud tillräckligt bra, så gick där ifrån med några nya produkter. Svindyrt men känner ändå att det är värt de! Jag blir ju inte yngre direkt! 😉 Jag har aldrig hört talas om märket Esse innan men fick veta att det var både ekologiskt och veganskt vilket är ett stort +. Ska testa det ett tag iallafall så kan jag uppdatera här på bloggen vad jag tycker efter hand. 😊 Nån av er som testat dessa produkter?

Hon hade sin salong i Huskvarna innan men från den 12 september öppnar hennes nya salong på Torpa (Klostergatan 64). Salongen heter mejkhud så spana in salongen om ni bor i Jönköping, för hon är riktigt grym på det hon gör + en riktigt härlig personlighet! 😃

//Louiseelinore <3

Gillar