Any man can be a father, but it takes someone special to be a dad

I samarbete med coolstuff.se

Ni har väl inte missat att söndagen den 11 November är det fars dag?!

Det här med fars dag kan ju vara olika känsligt för olika personer vilket såklart är förståeligt. Det finns dom som inte har någon pappa att fira, eller helt enkelt inte vill fira farsdag och det är ju såklart inget måste! För mig är fars dag mer en dag att uppskatta alla faders figurer i livet, inte bara min biologiska utan jag och min syster har haft flera fadersfigurer under våran uppväxt när inte våra egna föräldrar har varit så starka, vilket vi är väldigt tacksamma för! Och även om det är viktigt att uppskatta nära och kära ofta så känns det ändå speciellt för mig att det finns ett speciellt datum som man kan få uppskatta dom lite extra med någon liten present, lite god mat eller bara överösa med kärlek!

Ni kanske har förstått att jag är en ganska kreativ person och tycker om att göra det lite extra speciellt till mina nära och kära tycker det är kul att både baka och ge bort nån rolig present och det finns en hel del att välja på inne på coolstuff.se. Så är ni som mig och tycker om att fira fars dag lite extra så rekommenderar jag er att kika in där! Finns allt ifrån bra att ha stuff till skämt saker! Man vill typ köpa allt!😂

Här ovan har jag valt ut några utav mina favoriter från hemsidan. Hur coolt med en Star Wars karaff t.ex? Eller smidiga köksredskap som jag tror att dom flesta papporna uppskattar.

Det smidigaste med coolstuff är att dom redan har en färdig kategori där man kan få en massor utav inspiration till vad man kan klicka hem som heter Fars dag. Så har ni ännu inte listat ut vad man kan ge bort i fars dag present så rekommenderar jag er att klicka er in på coolstuff.se. ( eller om ni bara vill klicka hem nått till er själva! 😉)

//Louiseelinore <3

Gillar