Är inte det vänskap så säg

Hej finisar! Sjukligt kallt ute idag trotts att solen är framme så förutom att jag varit ute med hunden så har jag varit inne och städat och fixat plats i sovrummet för luftmadrassen som mina syskon sover på. Dom ska nämligen komma hit och sova över idag och det ska bli så mysigt! Vi har alltid tidigare alla delat på min säng men ju större han blir desto mer plats tar han så vi kom fram till att vi behövde mer sovplats.

Igår bloggade jag inte för dels förberedde jag TBT inlägget på kvällen som kommer upp snart men sen var sis här på dagen och bland annat hjälpte mig klippa klorna på min hund och så planerade vi inför min hunds födelsedagskalas på söndag haha yes jag är den typen av hundmänniska, sue me! Sen när hon åkte hem hann jag inte så mycket mer än att köra ett träningspass innan Robin kom på besök. Han hade med sig ett helt flak cola zero till mig alltså är inte det vänskap så säg?! 😉 Jag har ett så extremt beroende av det att jag ibland funderar på att lägga in mig själv på rehab! 😂 Vi drack kaffe och dödade zombies på xboxet några timmar iallafall, våran grej!

Nu ser jag att klockan börjar närma sig två redan så ska faktiskt dricka träningspepp och köra intervallträning tidigare idag så jag hinner spendera mer tid med mina älskade syskon sen! Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag!

//Louiseelinore <3

Gillar