Årets Julgran

Nu ligger vi alla till sängs här hemma, syster och hundarna på övervåningen och jag och sambo i vårat sovrum såklart. Jag känner mig inte speciellt trött just nu men ska alldeles strax starta min pågående serie Dickinson att somna till. Jag måste antingen kolla på nått eller lyssna på ljudbok annars är det omöjligt för mig att somna😂.

Vi åkte iallafall in till stan jag och sambon. Han släppte av mig hos min syster och han drog vidare och handlade och köpte gran! 🎄🤩 Jag hjälpe min syster fixa lite hemma hos henne innan vi åkte hem till oss för att hålla koll på henne eftersom hon blev utskriven ifrån sjukhuset idag som jag nämnde.

När vi kom hem drack vi kaffe, bar in granen och klädde den! Tror vi får köpa till lite mer kulor dock men ska kolla på det i veckan😊. Sen lagade jag mat och det blev bacon, potatis och löksås. Jag slängde även ihop smördeg som jag tog på färskost med vitlökssmak och gjorde som små mini bullar som blev super gott! Sen har vi tagit det ganska lugnt och kollat på tv och jag har även målat en del på min tavla. Sen slängde jag även ihop varm choklad till oss, så himla mysigt med varm choklad🤩.

Årets julgran 🎄

//Louiseelinore <3

Gillar