AVSLUTAD Fav case + GIVEAWAY

I samarbete med Gocustomized.se
För ett tag sen fick jag hem mitt egendesignade skal som jag använt sen dess! Älskar det här mönstret som jag hittade på internet och av nån anledning så kände jag för att skriva mitt bloggnamn också, så att ingen annan ska kunna sno det! 😉 Som sagt har jag använt det enda sen dess och är otroligt nöjd, för hur kul är det inte att ha sitt egendesignade skal?

Jag älskar mobilskal men jag tycker det är så himla svårt att hitta nått som jag inte tröttnar på fort eller just det skalet jag fantiserar om i huvudet men som inte finns hur mycket jag ens söker på internet! Därför tycker jag att det är så himla grymt att man kan designa sitt eget! Du kan alltså göra om din favorit bild till ett skal! Kanske en bild på dina barn, syskon, bästa vänner, djur eller bara nån grymt fin bild du hittar på internet, som mig.Gör ditt eget iPhoneX skal .

Inne på GoCustomize.se kan du välja vilken mobil/surfplatta du har och ladda upp bilden du vill använda dig av enkelt! Du kan också använda dig av flera bilder om du väljer att göra ett collage samt lägga till dekaler och texter så det kan bli så personligt som möjligt. Efter du lagt en beställning så skickas ditt skal inom 24h och leveranstiden är mellan 5/7 dagar. Jag har också sett att dom nu har en rabattkod inne på deras sida där om man shoppar för över 200 kr så får du 15% rabatt med koden LOVE19 (koden funkar t.om den 14/2 15.00) Här kan du designa ditt eget skal.

Och såklart så har jag fixat en giveaway till er där en av er kan få ett eget designat mobilskal (till värde utav 199.50)! Allt ni behöver göra för att vara med och delta är:

Lämna en kommentar (se till att du har med din mejladress) och skriv hur du hade designat ditt skal! 😃

Simple as that. Vem som vinner får ni veta på fredag! ❤

UPDATE: Vinnaren är Julia!

//Louiseelinore <3

Gillar