Back in time - Januari

Januari 2014: Den här månaden på det här året så bodde jag hemma hos min mamma tillsammans med min lillebror så spenderade självklart en massa tid med honom vilket jag har gjort sen han föddes och de är därför han och jag är så himla tajta nu idag, i love him. Jag var också sjukskriven då på grund av hjärtat och spenderade en massa tid med mys med mina vänner. Jag började med att göra egna naglar men jag är betydligt bättre på det idag.

Januari 2015: Då hade jag inte bott så länge i min lägenhet men min lillebror var hos mig otroligt mycket sov över och busade med mig. Den här månaden jobbade jag otroligt mycket så försökte hinna med så mycket som möjligt under min lediga tid bl.a träning. Jag gjorde även om mitt sovrum och blev sjukt nöjd!

Januari 2016: Jag var fortfarande inlagd på sjukhuset här men de började ändå gå åt helt rätt håll och började få mer permissioner. Träffade min familj mycket och min älskade farmor som betyder så sjukt mycket för mig! Tänk att hon är över 90 år! Grymt! Och Simons tårta som han fick på hans födelsedag var den godaste tårtan jag någonsin ätit med vitchoklad i (jag ääääääälskar vit choklad) ...

//Louiseelinore <3

Gillar