♡ Back in time - Januari ♡

Hej finisar! Jag tänkte starta en ny kategori som heter back in time och där kommer jag att lägga upp bilder från andra år och jag har valt att bara använda mig utav bilderna jag har på min dator då det är komplicerat att få fram massor med gamla bilder. Men ni kommer förstå hur jag menar. Puss och kram take care!

Januari 2014: Den här månaden på det här året så bodde jag hemma hos min mamma tillsammans med min lillebror så spenderade självklart en massa tid med honom vilket jag har gjort sen han föddes och de är därför han och jag är så himla tajta nu idag, i love him. Jag var också sjukskriven då på grund av hjärtat och spenderade en massa tid med mys med mina vänner. Jag började med att göra egna naglar men jag är betydligt bättre på det idag.

Januari 2015: Då hade jag inte bott så länge i min lägenhet men min lillebror var hos mig otroligt mycket sov över och busade med mig. Den här månaden jobbade jag otroligt mycket så försökte hinna med så mycket som möjligt under min lediga tid bl.a träning. Jag gjorde även om mitt sovrum och blev sjukt nöjd!

//Louiseelinore <3

Gillar