Bara några koppar kaffe till...

Hej finisar! Har en så bra känsla idag men vet inte riktigt varför! Kanske för jag börjat äta bättre, speciellt gröt igen varje morgon. Det gör skillnad hur man börjar dagen. Kanske också för att det just nu känns som allt går åt rätt håll i mitt liv pga mötet igår, kommer berätta mer om det framåt men det känns så bra att ha denna känslan.

Även om jag har en bra känsla i kroppen har jag varit något seg idag men har iallafall hunnit rasta hunden och vika in tvätt sen har jag några saker att göra på min to-do-list som jag ska ta tag i efter några koppar kaffe till. Men nu när jag ändå har datorn igång och är inne på bloggis så ska jag fixa lite bloggjobb, yes det är mycket nu på hösten! 😃 Jag fick en hel del gjort igår också och det är ju så himla skön känsla att få saker man behöver göra gjorda!

Senare idag kommer mina syskon hit ett tag, saknar dom alltid även fast jag träffade lillebror en liten stund igår och sis var här och åt middag! Älskar att vara så nära mina syskon, finns inga bättre människor på den här planeten! Vi hinner väl inte så mycket idag mer än att käka middag när Robin kommer från jobbet sen ska dom hem till mamma och sova där men däremot i helgen ska lillebror sova hos mig och jag har lovat han och Robin att kolla på nån marvel-film haha får ju stå ut med sånt nu mera (ska inte ljuga dock tycker marvel-filmerna är rätt bra iallafall guardians och thor filmerna).

Nu spottar min hjärna ut saker som vanligt haha men känner redan skillnad och mer som mig själv sen jag sänkte medicinen för några dagar sen så än så länge har det helt klart varit värt det. Jag hoppas ni får en fantastisk dag! 💚

//Louiseelinore <3

Gillar