Bättre bild, konstig dröm och bio

Hej bloggisen! Dom senaste dagarna har jag mått illa och inte haft nån matlust men det börjar kännas bättre nu och jag känner för första gången på länge för att äta någonting så ska ner och fixa mig något nu efter jag har bloggat klart. Jag har verkligen lyssnat på min ljudbok hela dagen (Kvinnan på tåget). Jag har haft igång den vad jag än har gjort typ för den är så sjukt bra och spännande och nu har jag bara 51 minuter kvar av den sen får jag hitta nån ny! Jag tycker det är så himla avslappnande att lyssna på ljudbok! Haha börjar bli gammal... Jag och min syster pratade om att gå på Kvinnan på tåget på bio på Söndag, så det blir antagligen så!

Tänkte också svara på lite frågor jag har fått och den första är vart min glasmugg från förra inlägget kommer ifrån... och det kommer ifrån Ullared som man kan se om man läser lite längre ner i min blogg :). Fick även frågan vart man kan köpa Nocco skum tomte och ja antar att den finns i dom vanliga butikerna mina är köpta på Ica maxi. Och en annan fråga jag fick var vart man kan se filmen Miss Peregrines home for peculiar children och den finns på Dreamfilm!

Jag har börjat drömma så konstiga drömmar sen jag börjat med min nya medicin t.ex natten till idag drömde jag att jag och min syster var på Liseberg och sen helt plötsligt var det massor med vatten och det blev storm och höga vågor, så vi fick kämpa för att överleva och sen när stormen var över så försvann allt vatten och vi letade efter min kompis Isabell.... Haha jätte konstig dröm! Jaja ni får ha de bäst så hörs vi antagligen imorgon igen!

Lite bättre bilder på min nya tatto iallafall men som ni ser så håller den fortfarande på att läka. Han ska ju tatuera över min gamla tatuering helt och så men ni får ju så klart se slutresultatet med :D

//Louiseelinore <3

Gillar