Besatt

Om ni missat att jag har en giveaway här på bloggisen så vill jag bara börja med att säga att den finns i inlägget under om ni skulle vara intresserade utav att delta! 😃 Jag åt sushi söndag, måndag och tisdag men ändå är jag fortfarande extremt sugen, haha är nog den enda måltiden jag skulle kunna leva på! Speciellt nu när jag inte har nån direkt matlust och bara kan äta det jag verkligen är sugen på, tur att jag klickat hem lite annat gottit ifrån bodylab och protein.se för det är alltid gott!

Jag har börjat känna mig så mycket piggare dom här dagarna och har orkat betydligt mer än vad jag orkat på flera veckor, så himla skönt! Förväntar mig att jag ska bli mig själv igen helt snart och då ska jag träna! Är det nånting jag saknar så är det träning! Jag har till och med möblerat om hemma idag för att få plats att köra nått pass framför tv:n, haha. Så fort jag kommit igång lite hemma så ska jag ta mig till gymmet igen! 😃

Veckans deppigaste dag idag, vet inte varför men känner mig alltid deppig på tisdagar! Försöker tänka på annat och spelar lite rdr2 nu, är så besatt av det spelet och när jag väl börjar spela så kan jag inte sluta! Medans jag spelar så lyssnar jag på podd men ska snart hoppa in i duschen och göra en ansiktsmask, har ju sagt länge att jag ska tipsa om masker och det ska jag haha men som ni kanske förstått har det inte varit en bra period i mitt liv. Hoppas ni haft en bra dag!

//Louiseelinore <3

Gillar