Bikinis are like fries, you can´t just have one

Inlägget är ett samarbete med Cocoo.se

Hej hjärtan! Jag åkte och fixade mig en sladd igår lagom innan stängning för jag klarade inte vänta, fick reda på att den min farbror beställt till mig inte kanske skulle komma före torsdag och jag har hela mitt liv på datorn. Så nu kan jag blogga och redigera som vanligt igen... Inte hälsosamt att leva under teknikens tid haha jag hade nog varit mindre stressad om jag levde på typ 50 talet to be honest.

Värmen fortsätter att hålla i sig och jag har så otroligt varmt inne hos mig så jag får panik, det värsta är att det är ju ännu varmare utomhus så har liksom ingenstans att ta vägen hade inte skadat med lite svalare väder bara för en dag. Ska inte gnälla dock för känns som jag gör det varje dag^^. Jag har inga direkta planer för dagen mer än möjligtvis åka och hälsa på min syster i stan. Vad har ni för er denna tisdagen?

För ett tag sen fick jag hem denna otroligt fina bikinin och brillorna från Cocoo.se och dom kommer definitivt att hänga med till Grekland i Augusti! Det finns även massor med olika bikinis, smycken och massor av annat fint så kika in där vettja! Använder ni även rabattkoden så får ni även 30% rabatt på erat köp och rabattkoden gäller t.o.m 20 Juli så skynda er att shoppa!! :D

//Louiseelinore <3

Gillar