Bilder från Cypern dag 2

Första frukosten på hotellet var helt okej böev lite besviken på pannkakorna men våfflan var god iallafall och yoghurten var det bästa ! :D

Efter frukosten gick vi till havet och snorklade några timmar och solade såklart dock så har jag inte tålamod till att sola för länge speciellt inte när det är så varmt så får vara glad att jag har lätt för att bli brun!

Jag följde med pappa istället till "hans" Supermarket (Han har bott på de här hotellet en gång innan så han lärde känna en kille som jobbar på supermarket bredvid) Vi köpte lite saker vi behövde och sen gick vi tillbaka.

När vi kom tillbaka så var de dax för ett träningspass och haha men den värmen så orkade vi inte träna mer än ca 40 min jag sprang 15 min på löpbandet och sen körde jag lite vikter sen fick det räcka till och med min syster som är träningsfreak gav upp!

Och sen va de dax för lunch! Plockade alltid på mig så här mycket men slutade med att jag bara åt en tredjedel av allt för tyvärr som jag nämnt innan så var maten inte speciellt god enligt mig men jag är ganska känslig med. Vissa dagar var det godare än andra.

Sen gick vi tillbaka till vårat snorklande och solande och drickandet av alla goda drinkar!

Sen va de dax att fixa sig inför middagen för man fick inte komma in om man inte var fixad och alla män var tvungna att ha på sig långbyxor. Middagen!

Och såklart en drink i baren innan vi gick tillbaka till hotellrummet!

Där vi drack champange och bubblade innan läggdax! :) Det var dag 2 på Cypern i morgon kommer dag 3 upp :D PUSSSSSS

//Louiseelinore <3

Gillar