Bilder från Cypern dag 6

Haha i know samma frukost varje dag!

Vi hade till den här dagen bokat in en boattrip på 5 timmar så strax efter frukosten kom det en buss och hämtade upp oss.

Båten körde oss till en hamn och jag var så nervös på grund av min panikångest och var rädd för att jag skulle få panik mitt ute på havet men det gick hur bra som helst!

Fanns en drink som dom kallade Sex on the boat haha supergod!

Så otroligt härligt!

Jag hade tjatat på min syster till och med innan vi åkte till Cypern att hon skulle åka parasailing med mig och hon va väldigt tveksam i början men sen gick hon med på det så vi bokade de mitt under båtturen och jag ville typ gråta av rädsla och speciellt när dom sa att det var dålig vind och man kanske var tvungen att åka en och en men jag hoppades hela tiden på att det skulle bli mer vind för ville verkligen inte åka upp i luften själv men såg att alla andra bara åkte en och en så insåg att jag var tvungen att åka sjäv ändå! Min syster fick åka först och sen när jag såg att hon överlevde så gick jag med på att åka upp själv också och det var inte alls så farligt som jag trodde men allt jag kunde tänka på var typ att det skulle hoppa upp en haj och dra ner mig i vattnet haha för jag hade typ dagen innan läst om alla farliga djur som finns i medelhavet och där var det vithaj med bland annat! Haha ett tips läs inte såna saker!!! Men jag var iallafall grymt stolt övet att jag klarade det! :D

Piratskepp var tydligen väldigt populärt på Cypern!

Ett av stoppen vi gjorde var vid Konnosbay (klippor) Men man fick bara hoppa av båten ifall man vågade hoppa! Och de gjorde inte jag haha men pappa vågade och på sista bilden ser ni min pappa halvvägs ner! YEY :P

Sen var det några badstopp och vattnet var extremt blått det gick inte få på bild men ja haha. Tyckte det var lite tråkigt att det inte var nån fisk där så var inte superkul o snorkla men det var så skönt att svalka sig eftersom man blev rätt varm på båten.

Dom hade även väldigt söta kyrkor överallt! :P

När vi kom tillbaka till hotellet igen så badade vi en stund i havet så vi skulle få se lite fiskar ;)

Sen var det dax för lunch och drinkar i baren !

//Louiseelinore <3

Gillar