Billiga vinterdäck

I samarbete med Alvén Ingvarsson
Det jag är mest glad över att jag någonsin gjort, som jag hade planerat att INTE göra är att jag har tagit körkort! Nu är det snart 6 år sen och det är så underbart med friheten utav att ha en bil och att kunna köra bil och inte hela tiden behöva anpassa sig efter bussar och så vidare speciellt för mig som har ångest över att åka lokaltrafik. Men jag ska inte ljuga, inte nog med att det är svindyrt att ta körkort så är det också dyrt att äga en bil! Försäkringar, skatt, om bilen går sönder och sånt man kanske inte tänker på, att se till så däcken är bra!

Vintern är här för att stanna (ett bra tag iallafall) och tyvärr på grund av dom hala vägarna händer det många olyckor på grund av att folk inte kör ordentligt eller att vinterdäcken inte är tillräckligt bra och så vidare (please kör försiktigt!!) ! Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte alls har bra koll på däck men som tur var har jag många bil kunniga runt omkring mig så att dom kan hjälpa mig. Jag vet att däck kan vara dyrt och att det kan vara svårt att veta vilka däck som är bäst. Det är Alvèn Ingvarsson bra på iallafall. Dom har varit i branschen sedan 1984 så kika in där om ni inte har en aning om vilka däck som passar er, beroende på hur mycket ni använder bilen och vilka vägar du kör på, vill ha grymma däck till bra priser, snygga fälgar eller bara vill kika in och lära er mer!

Alvén Ingvarssons har både sin nätbutik och verkstäder utspridda i hela Sverige och på deras hemsida kan ni kika vilken som är närmast där du bor. Hur bra koll har ni på däck? Och era bilar?

(google)

//Louiseelinore <3

Gillar