Black friday dagen

Godmorgon lördag! Vi tog sovmorgon idag och har precis gjort kaffe som vi dricker i sängen framför serien See. Jag ska snart sätta igång och baka, det blir budapestbakelse, saffransbullar och kladdkaka muffins. Vi ska fira mamma idag och har lovat henne att göra min budapestbakelse för hon älskar den och min lillebror begär alltid mina kladdkakemuffins. Saffrans bullar ska jag baka för att jag är så himla sugen på det själv.

Jag känner mig helt slut efter igår. Jag jobbade ju och det var svinkul men himla massa människor överallt på grund av black friday. Jag slutade redan vid 12 tiden så åkte hem där min sambo hade gjort korv med bröd! Efter maten och efter hundarna rastades så tog vi bilen in mot stan. Vi åkte till hemmahallen där vi hittade lite roliga saker, Elgiganten för att byta spelet som blev fel, jula för shopping, öob för mer shopping, kandyz för det bästa godiset i världen, Systembolaget för påfyllning och Ica för adventsfika till söndag och hämtning av paket! 😅

När vi kom hem blev det direkt att vi ställde oss och lagade mat (hemmagjorda hamburgare igen), satte oss framför hockeyn innan vi drog ut i trädgården för att fixa belysning (bild⬇️). Vi hann även städa lite hemma innan vi tog med vårat godis och startade en film. Jag somnade dock innan halva filmen gått 😂.

Idag blir det som jag nämnde bakande innan mamma, lillebror och syster kommer hit och firar lite. Det blir fläskfilé, beasås och potatis till middag. Jag ska försöka få min lillebror att vilja göra pepparkakshus med mig men det blir svårt! 😂 Mamma och lillebror ska iallafall sova över så det blir supermysigt! 😍

Hoppas ni får en fantastisk dag! 💕

Våran flaggstångsbelysning kom upp igår. Den behöver dock rättas till medans det är ljust ute idag men hur mysigt? Och så har vi nya tillskottet till min tomtefamilj, säg hej till Olof! 💕( han är adopterad ifrån Öob)

//Louiseelinore <3

Gillar