Body pump

Laddade upp för body pump hemma igår.


Hej finisar! Berättade ju att jag börjat med en medicin men det gör att jag är ganska seg i huvudet nu och inte kan lova bloggning varje dag men jag gör mitt bästa. Trotts att jag är seg i huvudet så känner jag mig betydligt piggare i kroppen, haha jätte konstigt men bra, så efter att ha väntat hela gårdagen på att postnord skulle komma och lämna en leverans med skivstång och vikter och step up brädan så körde jag ett body pump pass hemma för första gången någonsin! Det var så roligt! Hade saknat det riktigt mycket.

Anledningen till att jag ville beställa hem var för att mitt gym som jag är medlem på har slutat med body pump av nån anledning och jag blev såklart jätte besviken eftersom att dom passen som jag tycker är allra roligast att träna är body pump, eller egentligen lesmills pass överlag. Nu har alltså ännu ett gym jag börjat på slutat med detta hur svårt ska det vara att hitta ett bra gym som har lesmills?! ^^ Himla tur att man kan skaffa medlemskap på lesmillsondeman.com (mycket billigare än medlemskap på gym) och träna både gamla och nya lesmills pass! WOHO! (inget samarbete)

Idag vaknade jag vid 6.00 jätte pigg av nån anledning så jag har hunnit vara ute med vovven och kollat på veckans avsnitt av svenska Hollywood fruar och nu sitter jag med en kopp kaffe och ska skriva klart ett samarbete som ska upp idag och svara på mejl/kommentarer och efter det blir det lite tråkiga saker som tvätta och dammsuga, sen får vi se vad fredagen har att erbjuda!

Såg att jag fått några kommentarer hur jag gjorde och vad jag hade i tårtan i förra inlägget, skulle ni vilja att jag delar med mig utav recept? Funderar på att göra det då det blev bland den godaste tårtan jag ätit och till och med min kräsna lillebror älskade den! ^^

Hoppas ni får en jättefin fredag! <3

//Louiseelinore <3

Gillar