Bokad trip

Innehåller affiliate-länkar

Hej bloggisen! Jag och sis ska ha lillebror inatt och just nu är dom och handlar så jag tänkte passa på att blogga! Hur mår ni? Känns som det var 100 år sen jag satt mig ner och skrev så här. Tog ett break igår då jag bara städade och tvättade hela dagen och det var så skönt att bara vara själv! Eller jag är ju aldrig själv min vovvis är ju alltid med!❤

Igår bokade även jag och sis en natt i en stuga i Oskarshamn mellan den 4e och 5e Maj! Känner att jag behöver komma iväg lite och underbara som mina närmsta är (sis, Robin och Isabell) så ställde dom upp så kommer bli så otroligt kul! Vi har även fixat så min hund får va på pensionatet den natten så allt är redan ordnat förutom allt vi ska ha med! 😉 och jag klickade till och med hem en outfit som jag tänkte ha på mig när vi åker dit igår!

Idag blir det som sagt syskondag vi har redan. bestämt att vi ska hyra den nya Sune-filmen men innan det ska vi äta och lämna lillebror på jujutsu.

Jag hoppas ni har en underbar onsdag! ❤

Mina påskpresenter ifrån sis. Blev supernöjd hade spanat in bronzern som förövrigt är superbra och jag behövde ett puder! Nu har jag bara produkter som jag älskar, förutom foundation måste hitta en grym. Lämna gärna tips!

Här hittar ni pudret och här hittar ni bronzern!

Men funderar på att göra ett inlägg med mina sminkprodukter nu när jag är så nöjd vad tycker ni? Skulle det vara kul?

//Louiseelinore <3

Gillar