Bullar i mängder

Igår funkade det inte att blogga för mig eller det funkade inte att ladda upp bilder, vet inte vad som var fel men därav inget bloggande.

Jag hade iallafall en vän på besök under dagen och sen på kvällen kom sis hit för att vi hade planerat att baka bullar. Ingen har väl missat att det var kanelbullens dag igår? Dock gick det inte alls som vi planerat haha. Den vanliga ugnen har nämligen gått sönder så vi köpte en mini ugn som det stod klarade upp till 230 grader... Vi började klockan 17.30 och blev klara vid 00.00 pga att ugnen inte blev tillräckligt varm, haha just nu känner jag att jag aldrig mer vill baka över huvudtaget för jag har nog aldrig varit så uttråkad i hela mitt liv medans vi väntade väldigt länge på varje plåt.

Idag är både jag och min syster väldigt sega så får bli pizza till lunch och sen tänkte vi se mamma Mia 2. Resten utav helgen blir nog relativt lugn ska lämna in min bil på tvättning för att jag snart ska sälja den iallafall och sen ska jag leta upp halloween pyssel och sånt som jag har planerat att göra med mina syskon nästa vecka när dom ska sova här! Jag hoppas ni får bästa helgen! <3

//Louiseelinore <3

Gillar