Cashbackshopping.se

(i samarbete med...)

Cashbackshopping är en kostnadsfri tjänst som gör att du får tillbaka pengar när du shoppar från hundratals olika butiker...Cash back = Pengar tillbaka :D

Det är också helt gratis att registrera sig och när du har gjort det får du 25 kr på ditt konto direkt, hur bra?. Redan sen när du tjänat ihop 100 kr så kan du hämta ut dina pengar.

Det finns ju som sagt väldigt många olika butiker att välja i mellan som några utav mina personliga favoriter, Nelly.com, Nike, CDON.com, Storytell, NA-KD, Tradera, Aliexpress, Apoteket hjärtat och Gymgrossisten. Du kan även boka resor och hotell från flera olika kända boknings ställen och få en viss procent "cash back".

En app som verkligen är en stor del utav mitt liv ;) är storytel! Jag använder den dagligen och har gjort det i flera månader nu. Om du registrera dig genom cashbackshopping får du testa på storytel i 14 dagar och även få 15 kr återbäring och jag kan verkligen rekommendera den appen! (gäller dock bara nya användare).

Själv ska jag börja beställa hem matkassar, för jag tror att jag kommer kunna spara pengar på det i längden då det alltid blir att jag köper en massa onödigt när jag handlar direkt i affären plus att jag alltid har stora problem med att bestämma vad jag ska laga för mat och då känns det enklare att man redan får färdiga recept. Just nu har Citygross ett erbjudande att om man handlar genom cashback så får man 200 kr i prova-på-rabatt + 75 kr in på ditt konto. Linas matkasse är också ett allternativ där får du 13 % tillbaka på ditt köp!

Jag hoppas jag har inspirerat er till att tjäna pengar på att shoppa och som jag nämnde tidigare så är det helt gratis och även superenkelt att bli medlem!

Hoppas ni får en underbar start på veckan! :)

//Louiseelinore <3

Gillar