Crete day 2

Har en del i mitt huvud just nu saker som hänt så tog en pausa igår från min bloggis! Hösten är här nu ju och jag längtar tillbaka till Grekland riktigt mycket (även om jag bara varit hemma en vecka ish) och speciellt värmen så känner väl att vi kör en återblick till dag 2!

Varje morgon efter frukost så tog vi oss ner till stranden för att dricka Is tee med smak av granatäpple. Även den andra dagen så var vågorna alldeles för höga för att få bada men sola är ju alltid skönt.

Blev dock inte så långvarig solning den här dagen utan vi bestämde oss för att kolla in stan och vad dom hade att erbjuda. Den enda shoppingen jag gjorde första dagen var en hatt dock, behövdes då jag som jag nämt innan bränner mig riktigt lätt i hårbotten.

Vi gick en bra bit för pappa ville visa oss hotellet vi bodde på när jag och min syster vad små fick lite minnen där haha t.ex palmen på bilden... När jag var liten trodde jag nämligen att Grekland hade gigantiska kottar.

På vägen hem stannade jag och sis för crepes med banan och Nutella, alltså mums vad gott det var efter prommisen! Haha pappa gick före oss hem för han gillar inte sötsaker... Hur kan han inte????

När vi kom tillbaka blev det chill på hotell rummet innan vi fixade oss till middagen!

Och ja middagen/ efterrätterna var lika goda den här dagen ^^.

Efter middagen tog jag och sis en promenad ner till havet för att fota lite, dock spårade min kamera ur och den enda bra bilden är den här ovan, tur jag hade med mig flera kameror!

//Louiseelinore <3

Gillar