Crete day 5

Efter gårdagens åsk/blixt oväder så längtade jag såklart tillbaka till underbara Kreta och jag har ju några få dagar kvar att dela med mig av så nu kör vi (fotade inte så mycket dag 5 men ändå^^):

Utsikten från våran balkong! Trodde först att det skulle vara riktigt segt med utsikt över bergen men sen när vi väl kom dit så insåg jag hur lugnt och skönt det var åt det hållet istället för mot poolen och havet så var rätt nöjd. Det enda som hördes på kvällarna var kossor och hundar emellanåt ^^!

Det var någon grekisk afton den här kvällen, super mysigt men glömde såklart fota. Dock har jag nog det på film och kommer klippa ihop till en video såfort jag pallar kolla igenom allt material ^^.

Efter att min antibiotika kur var över så kunde jag äntligen unna mig lite alkohol, inte för att det är något måste för mig egentligen, men känns bara mysigt att dricka nått glas vin / drink under semestern.

Blev en riktigt lugn kväll på hotellet med alkoläsk och prat på balkongen, vi hade bokat en boattrip tidigt på morgonen dagen efter.

//Louiseelinore <3

Gillar