Cypern #1

Hej på er finisar! Jag sitter just nu på min superlyxiga balkong och har fört över alla dagens videoklipp och alla bilder jag har tagit idag. Min pappa och min syster har gått och lagt sig eftersom ingen av oss knappt har sovit alls natten tills idag så jag ska ta och hoppa i säng snart med, men tänkte blogga först. Vi åkte från Jönköping vid 02.30 inatt och sen var vi på landvätter vid 4 tiden och åt frukost och väntade på vårat plan som gick vid 6.50 jag var supernervös över att flyga efter som jag hatar det men det gick bra ändå blev lite rädd bara när flygvärdinnorna roppade upp i högtalarna om det fanns nån läkare på planet för det hade hänt något med nån som åkte på planet men tror det löste sig för vi kunde fortsätta flyga som vanligt sen. Jag träffade min vän Victor på flygplatsen i Göteborg också han skulle till Alanya och det var superkul att se han igen.

När vi kom fram till hotellet så hoppade vi i havet direkt och snorklade hur länge som helst sen tog vi en drink vid poolen innan vi fixade oss för middagen som var supergod och efter det tog vi en iskall cola innan vi gick tillbaka till hotellrummet och badade i våran bubbelpool som vi har på balkongen så det är väl det vi har gjort idag lugnt och skönt och vi får se vad morgondagen har att bjuda på.

Får nog bara bli en bild varje dag nu när jag är här för internet är grymt segt men när jag kommer hem kommer ni få se mer. Här va iallafall från när vi snorklade idag. Ni får hade bäst. puss!

//Louiseelinore <3

Gillar