Dagen är här

Vet inte riktigt varför jag har problem med att komma in på Nouw var och varannan dag men efter mycket irritation och en dusch så lyckades jag äntligen logga in här! 😂 Om några timmar bär det av mot Göteborg för att sedan hoppa på ett plan till Turkiet men innan dess ska jag hinna fixa i ordning mig och packa klart det sista.

Jag har iallafall hunnit med ett sista Sh´bam pass på en vecka vilket var himla skönt, kände att jag behövde energin för att klara denna resande dagen och ska egentligen typ nu börja fixa mig för att hinna men ville in och uppdatera lite snabbt. Vet inte hur bloggandet kommer att se ut när jag är där nere förhoppningsvis mycket uppdatering om inte annat så lär jag ha massor med bilder att dela med mig utav när jag kommer hem! Ha de bäst nu finisar!

Min hund fick en solsäng av min farbror här om dagen och både hon och lillebror ville testligga den såklart. Bilderna är tagna en stund innan hela köket blev en mordscen pga att min syster råkade klippa pulpan på min hund och det var blod överallt! 😱 Dock gick allt bra efter vi fick stoppa blödningen med potatismjöl! Funkade hur bra som helst och nu är hon med sina hundkompisar i Vetlanda och är superglad!💗

//Louiseelinore <3

Gillar