De tre senaste filmerna #2

Eftersom dom mest lästa inläggen i min blogg är mina film/serie relaterade inlägg så tänkte jag fortsätta att tipsa om det! Den här gången filmer och sen kommer det tre serie tips upp här i bloggen på fredag!

Mitt första filmtips till er är komedi filmen Blockers 2018! Filmen handlar om tre överbeskyddande föräldrar som fått reda på att deras döttrar har gjort en sexpakt om att bli av med oskulden under balkvällen. Dom gör allt i sin makt för att det inte ska hända. Haha filmen är både rolig och konstig, typiskt amerikansk! Väldigt underhållande dock så tycker ni ska ge den en chans! :D

Den andra filmen är den romantiska drama/komedin Love, Simon 2018! Alla förtjänar en riktigt bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är han blivit kär i på nätet - bara att det är någon som går på hans skola! Att reda ut dessa frågor visar sig vara både roligt, läskigt men också livsomvälvande. Så fin, bra och viktig film framförallt. Se den!

Den sista filmen jag tänkte tipsa om idag är skräckfilmen Ghostland 2018. Är vädigt kräsen när det gäller skräckisar eftersom jag inte blir rädd så lätt men den här var bra! Kanske inte överdrivet läskig men bra så tycker absolut ni ska ge den en chans om ni inte sett den! Filmen handlar om en mamma med två barn som ärver ett hus ifrån sin moster. Under första natten i sitt nya hus råkar hon ut för mordlystna inkräktare och tvingar kämpa för att hålla döttrarna vid liv. 16 år senare återförenas döttrarna i huset och märkliga saker börjar hända.

Vilken film såg ni senast?

//Louiseelinore <3

Gillar