Denna dagen

Jag har verkligen varit igång konstant idag men sitter i soffan nu för en pause! Både jag och sambon tog ledigt idag så vi gick upp vid 7 för att hinna rasta hundarna ordentligt och dricka kaffe ifred för sen var det iväg mot sjukhuset där han skulle göra undersökningar inför hans operation. Det gick bra även om han tyckte det var riktigt obehagligt. Efter hans undersökning drog vi till Ikea där vi shoppade! Blev gardinstänger, rullgardiner, nya lakan, förvaringslådor och massa annat skoj.

Eftersom sambon inte fick äta innan röntgen så fick han 4 korvar efter och jag tog en pizzabit! Älskar Ikeas vegetariska pizzabitar! Köpte faktiskt med sånna hem!

Sen drog vi till hemmahallen där dom alltid säljer ut flak med bland annat pepsi Max för 79.90 så vi köpte det för ch lite schampo, balsam och lite annat som vi behövde.

Efter hemmahallen blev det Netonnet för att se om vi hade garanti på våran tv dosa som våran lilla hund haft tuggat sönder. Det hade vi inte är och dom hade inte den dosan inne så vi får beställa istället. Blev liten swiffer påfyllning och batterier istället.

Min syster var med hundarna under tiden vi var borta så vi ville bjuda henne på mat så idag fick det bli chop chop! Gott!

Väl hemma sen efter vi ätit och burit in allt ifrån bilen så ställde jag mig och bakade smördegssemlor! Alltså wow vad gott det var! Receptet är ifrån lindas bakskola så tips!

Min syster drog hem efter fikat och jag gick ner i källaren för att bygga ihop en hylla! Ni kommer få se den kanske redan imorgon när den torkat för har precis betsat den! Fick ta lite hjälp av sambon för vissa delar var svåra att såga till. Tog ganska lång tid att betsa den också så är helt slut nu!

Sambon kollar hockey nu så ska ner en sväng och sätta upp gardiner och städa lite. Sen avslutar jag nog med att måla lite på min tavla. Hoppas ni får en fantastisk helg! 😊❤️

//Louiseelinore <3

Gillar