Det är så enkelt att fixa upp saker i hemmet

Om ni följer mina inlägg så vet ni att jag håller på att fixa hallen nere och uppe hemma. Fram tills det är helt klart så kommer jag dela med mig av delar och detaljer och detta är en av grejerna.

Jag spraymålade ett kompostgaller förra året som jag hängde upp i hallen och så hängde jag på massa bilder. Sen har jag tröttnat på den, jag sprayade den i koppar färg och tycker inte alls den passade in längre och var nära på att slänga gallret. Sen blev jag sugen på att testa spraya om den så fick bli så. Tog med mig våran vintage färg hem i svart. Har faktiskt aldrig testat den tidigare då jag alltid använder våran no limit färg men älskar den!

Jag har blivit besatt av beige färg hemma och vill helst av allt ha det överallt! Beige, brunt och grått är mina go to färger men så har jag blivit sugen på att blanda in en del svart. Matt svart färg. Jag har fler saker i källaren på tork som jag sprayat nu i samma färg så det ska matcha för jag blev så nöjd med färgen. Vill bara verkligen tipsa om panduros (ej samarbete, bara mitt vardagliga jobb) vintage färg för den blev så fin och så otroligt enkel att spraya på! 👌🏼 Vill spraya hela mitt hem i den färgen just nu 😍.

Det är extremt svårt att se på bild hur den blev men tänk er riktigt matt svart! Dräglar typ så fin är färgen! 🤩😂

//Louiseelinore <3

Gillar