Det kommer bli bättre

Hej finisar!

Har haft lite uppehåll ifrån bloggisen igen men min dåliga period är inte över mer än så behöver jag nog inte förklara. På det så har vi lillebror betydligt mer och han har varit hos mig ganska mycket bara dom senaste dagarna. Menar såklart inte att det skulle vara jobbigt på något dåligt sätt för älskar att ha honom men han är 9 år med stark vilja och då tar det extra mycket på krafterna, speciellt när jag redan mår dåligt! Men det är tur att sis och Robin hjälper mig! ❤

Just nu är sis här och ska laga mat, hon är för bra och lagar alltid maten när hon är här typ, rätt skönt eftersom jag lagar maten dom andra dagarna! Det bästa är ju när hon är här mycket då! 😉 Hon har varit här sen förmiddagen och vi har inte gjort alls mycket! Vi har kollat på senaste avsnittet utav svenska hollywood fruar och dokumentären om Charles Manson på viaplay. Ibland har man helt enkelt dagar då man inte orkar så mycket mer än så.

Jag sa verkligen till mig själv för några dagar sen att i nästa blogginlägg så ska jag vara positiv och jag ska må bra, men det blev inte riktigt så! Finns inget mer jag vill just nu än att vara på topp men det går inte alltid att vara det. Det är okej att må dåligt, det är okej att ha perioder där man är mindre stark så länge man iallafall försöker må bättre. Det här har nog varit den längsta perioden på år som varit dålig för mig MEN jag jag försöker iallafall vara positiv och se framåt. Jag vet att det kommer bli bättre!

Igår hade vi lite våffelmys här hemma, så himla gottit! 😍

//Louiseelinore <3

Gillar