Dirty mirror

När jag tog dom här korten på mig själv så hade jag ingen aning om hur smutsig och dammig spegeln var på grund av solen men who cares/har inga andra bilder att lägga upp!

Det är ju typ fredag idag så det känns himla skönt, dock är jag alltid nervös runt påsk för det är verkligen en oturshögtid för mig och min familj då det hänt flera traumatiska händelser just den där helgen, men jag ska håller tummarna för att det ska bli en riktigt bra påskhelg det här året! Nånting som är himla skönt är att jag slipper fixa påskmat för vi har nämligen bokat bord på en resturang istället på påskafton och imorgon på långfredagen så är jag och min syster hembjudna till min mamma för middag och mys med lillebror! :D.

Jag ska spendera den här skärtorsdagen lugnt och odramatiskt haha just nu håller jag på att se avsnittet av Riverdale på netflix som jag missat men tänkte alldeles strax fixa nått att äta. Mitt största problem just nu är om jag ska laga vegobiffar med potatis och sås eller protein våfflor med protinella ;). Får fundera lite till på det där, annars har jag och min syster varit på gymmet och kört ett styrkepass, himla härligt! Hoppas ni har/får en riktigt bra skärtorsdag!<3

//Louiseelinore <3

Gillar