DIY period

Nämnde ju i förra inlägget att jag är inne i en DIY period nu och fixar en massor här hemma så tänkte dela med mig av det senaste jag gjort:

Jag klädde in lådor i dekorplast som vi nu har som förvaring på nattygsborden för att lägga i laddare och sånt när det inte används. En ganska enkel DIY men smidigt att ha!

Jag gjorde sänglampor av saker jag hade hemma för att slippa ha stående lampor på nattygsbordet som alltid lyckas ramla ner för att dom är så lätta!

Jag byggde en hylla som numera bor i hallen och det står Home! Det var inte helt enkelt så fick ta hjälp av sambon men blev typ gulligt?!

Jag gjorde några mysiga ljuslyktor till vårat framtida sovrum.

Har spraymålat en hel del flaskor här hemma som blivit ljusstakar!

Och min lampa till fönstret som jag redan har visat! Älskar att göra egna saker hemma även om det kanske inte blir perfekt men så himla kul och unikt!


Söndag idag och tanken var att jag skulle vara ledig imorgon med men min chef skrev precis och frågade om jag ville jobba imorgon istället för på tisdag så ställde upp. Jag har världens ryggvärk och kan knappt ställa mig upp utan att få tårar i ögonen. Tänkte jag ger det några dagar till annars bokar jag en tid hos sjukgymnasten för att se vad dom säger! Jag har normal sätt kronisk värk i övre delen av ryggen ( har alltså haft det i flera år ) men nu sitter smärtan i ländryggen och det påverkar mig betydligt mer då det knappt går röra mig! Försöker ändå röra mig för vet ju att det är bra att göra det när man har ont i ryggen.

Min ryggvärk har gjort att jag fått mindre fixat här hemma men försöker mitt bästa! Vi har mest varit ute med hundarna och busat i trädgården och kollat på Lost idag men blev väldigt rörd för en stund sen när min sambo började fixa här hemma. Frågade vad han gjorde och han svarade: Jag rensar bland mina kläder för att skicka till Ukraina! Så fint gjort och jag joinade honom så nu har vi samlat ihop en hel hög med kläder, filtar, lakan, hygienartiklar och så ska vi se om vi kan hitta lite till innan han åker och lämnar det hos hans vän som ska köra ett last snart. ❤️

Hoppas ni får en fin söndag! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar