Don't forget about your feet

I samarbete med fotbutiken.se

Jag har under en längre period haft ont fram och tillbaka i min häl på högra foten, vilket har irriterat mig enormt. Speciellt ont har jag fått efter att jag har tränat och har inte riktigt tänkt på innan att jag kanske har fått hälsporre? Jag var tvungen att googla upp det när jag hittade produkter som var för det inne på fotbutiken. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte hört talas om det innan men det finns hjälp att få och det ni behöver kan ni hitta inne på fotbutiken.se. Där har dom flera olika allternativ till hjälpmedel. Men å andra sidan så får jag oftast ont när jag använder mig utav nya skor!

Jag är ute och går i skogen och intervalltränar på löpbandet hemma nu och då är det så himla viktigt att ha bra skor, vilket jag tror att jag har men jag skulle nog garanterat behöva köpa någon typ av inlägg för att slippa få ont!

Hur ofta tar man egentligen hand om sina fötter? Jag älskar ju att bry mig om mina händer och fixa fina naglar och sånt där men man tänker inte så mycket på sina fötter?! Eller är det bara jag? Dom används flitigt dagligen och bär upp oss men får sällan kärlek tillbaka! Haha från och med nu så ska jag bli bättre på att ta hand om mina fötter och köpa skor och inlägg som gör att jag slipper ha ont.

Iallafall det här med hälsporre! Väldigt roligt ord men som inte är alls roligt att ha. Anledningen att det heter hälsporre är för att det helt enkelt ser ut som en sporre på röntgen (yes jag googlade) och man får oftast besvären om man gått eller sprungit för ofta i dåliga skor... ME... För mig (om jag nu har hälsporre) kan det göra ont om jag står still för länge och då får jag typ som en kramp smärta i hälen som gör riktigt ont men som går över om jag går runt lite kanske lite svårt att förklara men det är inget roligt iallafall och jag kommer garanterat klicka hem hela paketet här nedan för att underlätta för mig själv:

Hälsporre-paketet heter det här och det innehåller 4 produkter för att få bort hälsporre det är dessutom nersatt i pris med 150 kr just nu, perfekt!

Inne på forbutiken.se finns det även en massor med annat som är bra för att ta hand om dina fötter till och med hjälpmedel ifall du stukat din fot. 👍 Vilket man gör ofta om man är lika klantig som mig!😂

Brukar du få ont i fötterna när du tränar och rör på dig? Klicka in på fotbutiken.se för att få grymma hjälpmedel för att dina fötter ska må bra!

//Louiseelinore <3

Gillar