Drömmer om en pool

I samarbete med poolgiganten!

Jag och min sambo trivs bra i vårat hus ute på landet men vi har inte bott här längre än snart 2 år. Vi har kommit långt med renovering och sånt inne i huset men ute i trädgården har vi inte påbörjat så mycket mer än att vi fick upp ett staket snabbt på grund av hundarna!

Vi har planer på att skaffa pool i framtiden! Dels för att vi gärna skulle vilja ha en nergrävd pool men också för att vi har en gammal husgrund i trädgården så det redan är ett hål ner under marken och det skulle inte krävas jätte mycket just för grävandets del! Jag är väl mest inne på det nu men jag försöker övertala min sambo och jag brukar ju faktiskt oftast få min vilja igenom 😜.

Vi är inga vana husägare så att säga, man har mycket att lära och mycket som man fortfarande inte har någon aning om. Som nu då att vi (mest jag) är inne på att bygga pool till våren/sommaren om jag får bestämma men jag har ju ingen aning. Jag har ju ingen aning om vad man ska tänka på hur man sätter igång vad det kostar och hur man tar hand om en pool och så vidare. Inne hos poolgiganten får ni svar på allt ni behöver veta och och där går det även köpa pool och pooltillbehör av den högsta kvalitet!

Jag som förhoppningsvis nu då om jag lyckas övertala sambon tillräckligt vill ju ha bästa kvalitet och poolgiganten känns lovande med sina över 30års erfarenhet av att sälja och bygga pool. Dom säljer också bara beprövade, högkvalitativa och noga utvalda komponenter till deras pooler endast för att deras kunder ska få deras drömpool som kommer hålla bra i många år framöver!

Pool nu tänker ni? Ja men det är väldigt bra att vara ute i god tid. Även om man får bra hjälp av poolgiganten så är det ju alltid bra att ha planer på vart man ska ha den, spara ihop pengar och hur man vill att den ska se ut. Man behöver ju också veta vad man behöver för tillbehör och hur man som bäst får en pool att utstå det svenska klimatet! Som när hösten/ vintern är här (som den är hos oss iallafall så är det är det ju bra att veta hur man ska vinterförvara poolen. Hur du gör det kan du läsa här steg för steg!

Beställer du även nu så är det 20% såg jag inne på deras hemsida så har ni planer eller bara vill inspireras, förverkliga era drömmar och kanske övertala mamma, pappa, sambo eller vem du än bor med att bygga en fantastisk pool till sommaren 2022. Tveka då inte på att kika in poolgiganten för allt ni behöver och allt ni behöver veta! <3

drömmer mig bort till en varm pool nu!

//Louiseelinore <3

Gillar