Dumma influensa

(Inlägget innehåller adlinks)


Hej finisar!

Jag har haft en riktigt seg dag idag! Jag är bara trött på allt och har inte velat lämna sängen! Jag har såklart rastat hundarna men utöver det så har jag kollat klart på serien Maid på netflix hela dagen, så himla bra! Jag var hemma ifrån jobbet idag med men imorgon så har jag bestämt att jag ska vara frisk (håller tummarna) saknar att jobba och skulle verkligen behöva köpa en farsdagpresent och födelsedagspresenter till min sambos systerbarn som vi ska på kalas hos i helgen. Allt beror såklart på hur pigg jag är men håller tummarna som sagt!

Nu har jag börjat kolla på serien Roswell, new mexico i väntan på min sambo. Jag bad honom köpa med färdig mat idag för jag orkar verkligen inte laga mat! Har slitit med det nu trotts att jag varit sjuk i flera dagar så idag orkar jag inte.

Jag hoppas ni iallafall mår bra! <3

Tog fram lite mer julpynt i hallen igår MEN inte det jag ville diskutera utan vill tipsa om världens godaste doft av körsbär ifrån rituals. En parfym till hemmet och jag sprayar den alltid på gardiner, lakan och så vidare när jag städat, det gör så det luktar magiskt i huset och denna doft är helt klart den godaste enligt mig! Den finns HÄR!

Två bilder ifrån igår, jag lyckades slänga ihop saffrans kakor som blev mumsiga och så tog jag ett bad, jag älskar verkligen att bada!

//Louiseelinore <3

Gillar