Art speaks where words are unable to explain.

(Inlägget är i samarbete med Pixers )

Det här med inredning älskar jag och ju "äldre" jag blir ju mer intresserad;). Oftast när jag inte kan sova på nätterna så går jag in på olika inrednings hemsidor och samlar inspiration för hur jag själv vill ha det hemma. Därför gör jag ett samarbete med pixers.se som är en stor favorit bland just det! Dom har allt möjligt för väggarna, som t.ex. tapeter, fototapeter, tavlor och posters. Några utav mina favoriter bland tavlorna är dom ni kan se här ovan.

Alltså hur snygg inspiration? :D (ni kan klicka på bilderna för att komma till dom)

Pixers® - Vi lever för förändring

"Vi på PIXERS har övernaturliga krafter. Vi skapar magi som ändrar omgivningar och böjer tid. Vi kan förflytta berg och få dig att vakna upp bland molnen.
Ändå sätter vi mest tilltro till kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra. De bästa berättelserna är de du skapar själv – vi kommer hjälpa dig att ge dem liv.
Vi är världsmedborgare. Våra mål når stjärnorna och vi följer våra drömmar. Vi tänker och agerar globalt, för vi vet att bra berättelser kan riva alla murar. Vi gör all inredning personligt anpassad, över hela världen. Vi hjälper dig med detta på tusentals olika sätt, sätt som du förmodligen aldrig ens kunnat föreställa dig."

//Louiseelinore <3

Gillar