"Trick or treat"

(I samarbete med Partykungen)

Det är helt sjukt hur det redan kan vara Oktober när det nyss var Maj typ, vart har sommaren försvunnit liksom? MEN det finns ju en sak som är extremt rolig men också väldigt läskig enligt mig i oktober månad, alltså Halloween!!! 🎃 Tiden då alla barn plingar på med deras söta dräkter och säger "Bus eller godis" och alla roliga halloweenfester.

31 Oktober är det Halloween och för mig som är en skräckfilms-junkie. Om man nu får kalla sig själv det så älskar jag allt som har med halloween att göra! Skräckfilmer är ju ett stort måste på Halloween precis som att klä ut sig i coola/läskiga maskeraddräkter med coola/läskiga sminkningar! Så i samarbete med partykungen så har jag gjort ett collage med några utav mina favoriter från deras stora utbud av maskeradkläder här nedan!

Mina personliga favoriter bland deras maskeradkostymer är zombies såklart! Älskar när folk klär ut sig till det och gör såna himla läskiga sminkningar. Jag kommer att klicka hem en kostym till min lillebror och sminka honom till Zombie när det närmar sig halloween och kanske möjligtvis mig själv och min syster med om jag lyckas övertala henne till det! Haha det hade varit riktigt roligt. Så vill ni också ha en cool och läskig maskeraddräkt så finner du allt inför Halloween hos Partykungen.se. Var ska ni göra på halloween och har ni bestämt vad ni vill klä ut er till?

//Louiseelinore <3

Gillar