Att få tillbaka motivationen till träning

I samarbete med svensktkosttillskott.se

För ett tag sen fick jag hem mina nya better bodies camo high tights ! Och jag har typ använt dom sen dess, haha. Nej men dom är otroligt sköna, otroligt snygga (jag älskar allt med camo) och det är definitivt ett par av mina favoriter här hemma nu! Tror ni som testat produkter från märket better bodies förstår mig! :D

2015 var det året då jag tappade allt! Alltså det året då jag totalt gick in i väggen och allt gick utför för mig och det gjorde att jag tappade träningen totalt, så från att ha tränat 6 dagar i veckan på gymmet till att inte träna alls på grund av att jag inte hade någon ork, har tagit hårt på mig. Dels för att jag har gått upp i vikt (inget fel med att gå upp i vikt, men jag personligen mår bättre när jag håller igång ordentligt) och har extremt svårt att gå ner i vikt för första gången i mitt liv pågrund av att mår man inte bra psykiskt så går det inte att må bra fysiskt, och också för att träning är någonting jag verkligen älskar av hela mitt hjärta och livet är inte lika roligt utan det! Ni vet den känslan när man kör stenhårt på gymmet och bara vill skrika, gråta och ge upp men ändå tvingar sig själv att köra lite till och efter det kan lägga sig ner och andas ut? Den känslan är beroendeframkallande! Det har alltså gått två år och jag har försökt att komma tillbaka flera gånger under den här tiden men det är inte förens nu som jag verkligen börjar få tillbaka min kärlek för träningen igen och inte bara träningen utan för kosten. Jag tycker det är jätteroligt att vara nyttig och har varit sockerfri ett tag nu.

Det kommer att ta ett bra tag att komma tillbaka till som det var innan och jag kommer inte att sätta för stor press på mig själv och börja köra stenhårt på gymmet på en gång utan jag kommer lägga på löpning några dagar i veckan (på mitt nya löpband) till att börja med utöver mina dagliga promenader med vovven, för ja det måste jag ju oavsett! Men det är första gången jag känner den här motivationen igen och det är en helt underbar känsla! Man kan allt om man bara vill! Jag kommer såklart att uppdatera hur det går, måste införskaffa mig ett bra måttband bara så jag även kan dela med mig utav resultat och även utav vad jag äter och nya recept som jag kommer att testa! Har även skaffat en ny kategori här i bloggen som heter Träning/ Hälsa där ni kommer att hitta allt! Det här kommer att bli så kul! :D Glöm inte spana in Svensktkosttillskott.se för en massor inom träning och hälsa!

//Louiseelinore <3

Gillar