tre senaste filmerna.

Det var väldigt längesen jag la upp ett filmtips på min blogg och egentligen är den enda anledningen till det att jag väldigt sällan ser på film nu för tiden. Men som jag nämnde tidigare så har jag varit sjuk och sängliggandes stor del av den här veckan och då blev det en hel del serier men även dessa tre riktigt bra filmerna! 

Home again 2017 - Alltså så himla mysig! Reese Witherspoon har varit en stor favorit för mig sen jag var liten älskade ju legally blonde filmerna när jag var liten och om jag ska vara helt ärlig så har jag nog inte sett nånting som är dåligt som hon är med i? Filmen handlar iallafall om Alice som nyligen har separerat från sin man och flyttat tillbaka till hennes kända (bortgångna) fars hus i Los Angeles med sina två döttrar. Under en utekväll när hon firar sin 40 års dag träffar Alice tre unga filmmakare som är behov utav en bostad. Hon låter dom bo i hennes bostad tillfälligt...

November criminals 2016 - Också riktigt bra och Chloe Grace Moretz är också riktigt grym tycker jag. Handlar om en tonåring som tar tag i att lösa mordet på sin vän själv eftersom han inte tycker att poliserna tar fallet på fullt allvar.

Happy death day 2017 - Jag blev chockad över hur bra den faktiskt var för var inställd på att det skulle vara en b-film. Handlar om Tree måste uppleva och dö samma dag om och om igen till hon har kommit på vem som försöker mörda henne och varför!

Alla tre var grymt bra, så ett hett söndagstips! ^^

//Louiseelinore <3

Gillar