"Vad gör dig mest irriterad just nu?"

Vad mår du bäst av just nu?

Svar: Att jag är så lyckligt lottad att ha fått en storasyster som jag står så nära och som både är min bästa vän, mamma/ pappa och psykolog ibland ;)! Mina lillebror och mina vänner får såklart mig också att må bäst! <3

Favoriter rätten just nu?

Svar: RÖDBETOR! Haha nej men min absoluta favorit rätt just nu är det jag nästan äter varje dag och det är nudlar med stekta grönsaker blandat med ingefära och kokta rödbetor som jag toppar med hampafrön, naturella cashewnötter och havssalt... Jag tror inte ni förstår hur gott det är ! ;)

Vad gör dig mest irriterad just nu?

Svar: Mig själv isåfall, kan bli otroligt irriterad på mig själv hur jag reagerar på saker och ting pga min adhd och hur svårt jag har att koncentrerar mig och slappna av! Finns ju en hel del andra saker man kan irritera sig på men det kan man ju inte lägga för mycket tid på! ;)

Vad är jobbigast i vardagen just nu?

Svar: Det jobbigaste i vardagen nu är helt klart mina sömnproblem och mardrömmarna jag drömmer varje natt. Blir ju såklart jobbigare att ta sig igenom en dag med alldeles för lite sömn!

Vad lyssnar du på just nu?

Svar: Lyssnar för det mesta på ljudbok eller podcast! Podcasten som jag lyssnar på nu är rättegångspodden och avsnittet om Lisa Holm. Boken jag lyssnar på nu är andra andningen som är skriven av Sofie Sarenbrant och är Den andra boken utav hennes serie om kriminalpolisen Emma Sköld! Ett tips!

Vem är din favorit bloggare just nu?

Svar: Svårt läser ju en del bloggar när jag har tid men Bianca ingrosso kan jag bläddra igenom ibland och det var ju också där ifrån jag snodde den här listan! ;). Annars läser jag min vän jennies blogg (vet inte om jag får länka den ;)) och lite tv serie bloggar eftersom jag egentligen är en tv-serie nörd;)!

Vem är din favorit på Instagram just nu?

Svar: Är ju inte super aktiv på instagram men antingen nån av JLC grabbarna, kan ju skratta så jag dör åt dom eller mimmikapells som är en stor inspiration inom träning!

Vem är din favorit på YouTube just nu?

Svar: Ja de är väl JLC grabbarna där med! Men har faktiskt börjar kolla på Yumi’s Sims videos med tycker hon verkar vara så fin människa! Och en hel del andra videos om sims, är ju inne i en riktig sims period nu ;)! Annars ser jag inte alls mycket på youtube längre som jag var förr!

Vad ser du mest fram emot just nu?

Svar: Till det nya året och nästa års resa kanske! Blev ju ingen utlandsresa i år och börjar bli riktigt trött på det svenska vädret ;)!

Vad gör dig glad just nu?

Svar: Ja men det är väl att umgås med vänner som får mig på bra humör och mina otroligt fina syskon! Såklart min sjukt fina och underbara hund också som får mitt liv lite enklare! <3

Vad är ditt favoritplagg just nu?

Svar: Mysiga sköna, gärna stora tröjor och helst till mjukisbrallor och raggsockor! ;)

Vad shoppar du helst just nu?

Svar: Om jag hade får bestämma så hade jag köpt en ny jacka varje dag! ;)

Vad gör du för att må bättre just nu?

Svar: Försöker att inte vara själv allt för mycket! För när jag är själv så mår jag inte alls bra det är då alla tankar spökar! När jag väl är själv så brukar jag spela sims, pyssla med nått eller se nån favoritserie för att inte tänka så mycket och träna och långa promenader med musik i öronen kan verkligen få mig att må bättre! :)

//Louiseelinore <3

Gillar