Tre saker som jag (tyvärr) ångrar att jag köpt

Gerard Cosmetics (Slay all day) - Alltså jag önskar verkligen att jag gillade den här setting sprayen, men jag gör inte det, för den funkar inte alls bra på mig! Nu vet inte jag om det gäller alla av GC setting sprays eller bara den här i coconut. Tråkigt iallafall för den luktar rätt gott iallafall och jag gillar dom andra GC produkterna som jag testat.

To faced (Better than sex) - Den är definitivt inte bättre än sex! ^^ Jag hade ju verkligen hoppats på det efter allt bra jag läst/ hört om den här, men nej! Den smular och svider i mina ögon och jag har aldrig varit med om det innan, inte ens med en billig mascara! Surt för den är ju riktigt fin!

Aussie (3 minutes miracle mask) - Den är ett mirakel verkligen och det suger att jag inte kommer använda den mer! Med den enkla anledningen att Aussie testar på djur! Enligt mig tycker jag det är fruktansvärt att vissa produkter 2017 fortfarande måste testa på djur! Speciellt efter all min tid framför dokumentärer. Men det är min åsikt! Har ni nått tips på en riktigt bra hår mask som inte testar på djur får ni gärna tipsa! :D

//Louiseelinore <3

Gillar