a Walk down memory lane

I SAMARBETE MED BGAVIDEO.COM

Någonting som skrämmer mig riktigt mycket är att alla filmer och bilder och sånt där från min barndom ska brinna upp! Eller att någon råkar slänga allting i nån flytt eller liknande. Jag känner att det är en väldigt fin sak att ha kvar hela livet ut, visa för sina framtida barn / barnbarn och så vidare. Tekniken utvecklas något enormt nu och alla inspelade filmer sen jag var liten finns på VHS band. Jag har ingen tillgång till en VHS spelare så jag har inte haft någon möjlighet att kolla på dom under flera år, då jag helt enkelt inte har någon VHS spelare kvar! Det är ju heller inte speciellt enkelt att få tag på en sån heller, vad jag vet iallafall. Lite tråkigt för jag vet att min morfar finns med på flera filmer och hade varit kul att kolla tillbaka på dom då han tyvärr dog endast 62 år gammal i lungcancer. Det är ju även roligt att se tillbaka på sig själv som liten:D! <3

Samma sak gäller med kasettband! Jag och mina vänner spelade in våra egna radioprogram och låtar, haha ja vi var väldigt musikaliska på den tiden;). Det vi använde oss av då var fantasin och en kasettspelare med inbygd mikrofon hade ni också en sån? :D Haha det var tider det!

Minnena är ju nått utav det viktigaste vi har och därför är det så himla bra att familjeföretaget BGA videoproduktion kan lösa allt det här åt dig! Jag har tänkt väldigt länge på hur man ska gå tillväga för att fixa VHS till DVD och så vidare. Nu när jag upptäckte bgavideo.com så insåg jag att det finns en lösning! Du kan alltså få dina analoga pappersbilder, VHS, negativt, diabilder och kasettband överförda till en DVD eller ett USB-minne.

Det bästa är ju att det faktiskt finns här i Jönköping (Smedjegatan 8) så det är smidigt för mig att ta mig dit Det finns 9 olika butiker i sverige så klicka in och se närmsta butiken för dig.

Känner ni igen er i det jag skriver? Såfall gör som mig! Packa ner allt, dra till närmaste BGA videoproduktion och låt dom lösa allt gammalt till nytt! :D

Jag har ju även en hel del bilder jag vill göra digitala! :D

//Louiseelinore <3

Gillar