Christmas Delight

Nu var det ju ett tag sen jag fick hem november månads glossybox, men jag har ju inte visat innehållet för er än så. Så förra månadens box innehöll en handkräm från body shop! Älskar bodyshop´s produkter så den lär jag nog använda + att den luktar sjukt gott!

Boxen innehöll också ett hudvårdskit ifrån ett märke som heter Ole Henriksen. Ett serum och en ansiktskräm! Jag måste ju testa dessa, är inte alls nöjd med min senaste hudvårdsserier som jag köpte så är ju i behov av ett nytt!

Nått som jag verkligen är taggad på att testa ifrån boxen är eyeliner! Var i ett behov utav en så har höga förväntningar nu. Den ser riktigt bra ut iallafall och ett + att den är vattenfast. Eyeliner är i från Steve Laurent.

En multiprodukt som man kan använda som både highlighter, ögon, bas för ögonskugga och även läppar låter ju himla bra! Måste testa den här med. Bang beauty heter märket iallafall.

Sista produkten för den här boxen var en duschgel ifrån Mitchell and Peach som doftar riktigt gott! Duschgel kan man väl aldrig få för mycket av! Överlag så tycker jag novembers box var bra! Speciellt handkrämen! Vad tyckte ni andra prenumeranter om boxen?


Ni har fortfarande chans att vara med i min tävling längre ner i bloggen! Ikväll kommer vinnaren upp plus en ny tävling! :D <3

//Louiseelinore <3

Gillar