En hälsosam livsstil

I samarbete med alternativhalsa.seDen senaste tiden när jag har haft allt det här med rättegången så har jag inte alls känt att jag har tagit hand om mig själv. Har liksom ätit dåligt och inte tränat speciellt mycket heller. Det känns verkligen i kroppen kan jag säga... Jag har ingen energi, ingen motivation och ingen ork till att knappt ens göra någonting. Det blir ofta så i perioder för mig och speciellt dom perioderna som är extremt jobbiga. Antingen äter jag ingenting alls eller så äter jag bara onyttigt. Ja som ni kanske förstår så tappar jag balansen helt och det är såklart inte alls bra!

Jag vet ju att hälsan är A & O för att må bra. Att få i sig rätt saker är så himla viktigt och nu har jag känt att jag börjat få tillbaka motivationen till att iallafall bli hälsosam igen. Det är sommar, man vill känna sig på topp och vad är då inte bättre än att ta hjälp utav hälsokost! Jag har under annan användning av den typen av produkter nästan bara varit positivt överraskad!

Jag älskar te! Te är någonting som jag dricker varje dag även när det är varmt ute och jag dricker faktiskt för det mesta nyttiga teer för om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att dom oftast är så mycket godare än dom vanliga söta som finns i alla mataffärer. Något te som jag är intresserad utav att testa är alternativhalsa.se´s gröna te som ska förebygga cancer och sjukdomar i hjärtat och blodkärlen. Det innehåller många aktiva ämnen så som koffein och antioxidanter. Grönt te är nått jag verkligen tycker om och att läsa så positiva saker om det gör att jag blir otroligt taggad på att klicka hem det här. Ni hittar det HÄR.

En annan produkt ifrån deras hemsida som fått mitt intresse är deras kapslar som heter Grönt kaffe. Dessa kapslar gör om mer fett till energi utan att ändra någonting på kosten, hur bra?! Vanligt kaffe har inte längre den funktionen så himla bra att man kan äta dessa kapslar istället. Grönt kaffe är en naturlig produkt som innehåller klorogensyra som skickar signaler till kroppen att förbränna mer fettceller. Ni kan såklart läsa mer om produkten på deras hemsida och produkten hittar ni HÄR.

Inne på hemsidan finns även ett stort utbud utav allt möjligt för ett hälsosamt liv och vill varmt rekommendera att ni kikar in där för inspiration och för en boost för din hälsa. Vilka är dina bästa tips för en hälsosam livstil? Är du bra på att få i dig rätt produkter, tillskott och vitaminer? Lämna gärna en kommentar nedan så vi kan pusha varandra till max för att leva ett hälsosammare liv och såklart glöm inte att kika in alternativhalsa.se för hjälp på traven. ❤

//Louiseelinore <3

Gillar