En hel del julklappstips

I SAMARBETE MED PARTYKUNGEN.SE


Att det redan är november känner jätte konstigt fortfarande, jag kan inte riktigt förstå att det är vinter trotts all frost ute! Det betyder ju dock att det inte är alls långt kvar till julafton och att det är dax att börja planera och köpa julklappar. Har ni redan börjat? eller är ni som mig och stressar in i det sista, dagarna innan julafton?

Det här året har jag iallafall bestämt mig för att börja i tid så jag slipper stressen! Som jag nämnt nu några gånger här på bloggen, så tycker jag ju inte om julafton av en del anledningar. MEN jag tycker om tiden innan julafton (förutom snön) då man bakar, lyssnar på julmusik, pyntar och handlar julklappar till sina nära och kära. Den jag tycker är roligast att köpa julklappar till är min 7 åriga lillebror! Älskar att se han lysa upp som en sol när han får allt han önskat sig av tomten. Partykungen.se har ju verkligen allt möjligt att erbjuda! Som förra året köpte jag bland annat en hel låda med 24 ninja turtles chokladägg till min lillebror och gissa om han blev nöjd? ;) Blev riktigt uppskattat!

Nu är jag fortfarande där då jag väntar på att min lillebror ska skriva klart sin önskelista som han ska skicka till "tomten" så jag vet lite mer exakt vad han önskar sig. Men jag har redan spanat in iallafall två tänkbara saker som jag vill klicka hem till min lillebror. Eller egentligen fler eftersom det finns väldigt mycket att välja på! Jag är iallafall inne på den uppblåsbara hunden som ni kan hitta i collaget där uppe och också måste jag nästa klicka hem en kigurumidräkt för jag ser framför mig hur himla gullig min lillebror kommer bli i en sån dräkt!!!

Nånting som jag själv tycker är roligt att dom har är en massa olika sällskapsspel till både vuxna och barn, jag är en person som verkligen älskar sällskapsspel. Och en massor med skämtsaker har dom också, bland annat snopp formade pennarkaksformar som jag också måste klicka hem och bjuda på. Och hur coolt är det inte med ögon till julgranen speciellt till barnfamiljerna! ;) Som sagt dom har det mesta även till party och olika pynt för olika årstider. Gör som mig, spana in själva, ni lär garanterat hitta nått skoj till nån familjemedlem eller vän! :D

//Louiseelinore <3

Gillar