En produktiv lördag ändå

Hej finisar! 💕

Vi ligger i sängen nu hela familjen och sambon har valt någon actionfilm med Bruce Willis som egentligen inte alls är i min smak. Jag föredrar ju skräck eller thrillers eller till och med animerat mer men eftersom jag väljer film 80% av gångerna så var det väl hans tur att välja nu helt enkelt.

Idag har vi fått en hel del gjort samtidigt som vi har haft en ganska lugn lördag ändå. Jag har målat i källaren och nu har jag inte super mycket kvar. Har även hunnit måla på min tavla lite. Har ju mitt dagliga mål att måla 2 karaktärer per dag. Den är verkligen snart klar och jag är så taggad på nästa projekt! Medans jag höll på hemma så åkte sambon och slängde skräp på sortergården och när han sen kom hem så gjorde vi mat och kollade på hockeyn!

Imorgon ska vi ställa klockan så vi inte sover allt för länge så vi kan fortsätta där nere innan vi ska till pappa och bli bjudna på mat. Sen är det bara ladda upp batterierna för en ny jobbvecka!

Bild ett: kaoset där nere nu.

Bild två: gjorde en ljuslykta av en glasburk, jutetyg och ett band runt tyckte den blev ganska gullig så spraymålade två andra glasburkar som ni kommer få se hur dom blev sen som förhoppningsvis kommer passa bredvid!

//Louiseelinore <3

Gillar