En sån där mjukisklädsdag

Alltså min hund älskar hennes nya mjukisdräkt som hon fick av min mamma i julklapp! Så fort man tar på henne den så somnar hon, gosis! Vill bara skriva det så ni inte tror att min hund hatar det och jag tvingar henne!

Jag tycker att det är riktigt skönt att julafton är över! Var så trött igår på kvällen så jag knappt kunde hålla ögonen öppna haha. Men det var så himla underbart att se min lillebror bli så otroligt glad för nästan alla julklappar han fick och jag blev också nöjd med mina! Hade inte förväntat mig att få nånting egentligen eftersom jag redan har varit så himla bortskämd det här året men det fick jag och blev riktigt nöjd och överraskad! Har inte bestämt mig om jag kommer lägga upp dom i bloggen än men vi får se helt enkelt.

Idag är det en riktig chilldag! Ska spela lite xbox har jag tänkt medans min syster ska iväg ett tag och efter det blir det nog bara att se på filmer och ta det lugnt innan vi tänkte träna. Har ni sett filmen Bird box med Sandra Bullock på Netflix? Vi såg den dagen innan julafton och den var riktigt bra!

Jag hoppas ni hade en riktigt bra julafton oavsett om ni firar julen eller inte och att ni såklart får en fortsatt bra julhelg! Jag kommer att lägga upp bilder från julafton snart med, även om jag inte tog så många!😝

//Louiseelinore <3

Gillar